Review SteelSeries XAI

Pentru ca v-am prezentat in trecut SteelSeries Kinzu V2 Pro, astazi am zis sa fac un scurt review la un mouse foarte interesant al celor de la SteelSeries.

Aspect SteelSeries XAI

Daca Kinzu era un mouse cu senzor optic, SteelSeries XAI este dotat cu un senzor laser. Mouse-ul are un design simplu, negru, mat. Materialul din care este facut „trage la praf”, dar daca-l ingrijim…oricum se poate sterge foarte usor cu o carpa sau servetel. Forma mouse-ului este optimizata atat pentru stangaci, cat si pentru dreptaci. Deasupra se poate observa un mic led, care nu deranjeaza deloc, mai ales cand este intuneric in camera. Rotita este finuta, ca la majoritatea modelelor de la SteelSeries.

Poze SteelSeries XAI

poza_fata_mouse_SteelSeries_kinzu

Specificatii tehnice SteelSeries XAI

Daca vorbim de SteelSeries, trebuie sa spunem mic, astfel avem dimensiuni de 125.5 mm lungime cu 68,3 mm latime si numai 38,7 mm inaltime. Asa cum am precizat la inceput are senzor pe laser, la o rezolutie de 5000 DPI, acceleratia maxima este de 30G, are un numar de 8 butoane, cu 5 profile si memorie interna. Lungimea cablului este de 2 m, adica 200 cm, matisat.

Concluzie

Din punctul meu de vedere este un mouse foarte bun pentru gaming, mult mai bun decat SteelSeries Kinzu, dar si mai scump. LCD-ul prin care iti poti salva setarile este extraordinar.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.