In ultima vreme, pe internet, am vazut tot felul de recomandari, care mai de care mai neavizate. Nici noi nu avem cele mai bune scoli, eu sunt in an terminal la facultatea de Automatica, insa niciodata n-am pretins ca le stiu pe toate. Mai ales intr-un domeniu ca acesta, al IT-ului in care lucrurile se schimba rapid, se inoveaza foarte mult.

Ce este cu acest site?

Pe acest vreau sa va dau sfaturi de achizitie, in special pentru calculatoare, dar si pentru laptopuri sau tablete. Sa le zicem gadgeturi, desi nu pot spune ca va voi recomanda prea multe telefoane sau dispozitive inutile.

Cred ca puteam sa-mi achizitionez doua masini din banii pe care i-am dat pe calculatoare sau de pe aparatele foto. Cel putin asa imi zic prietenii. Dar asa cum fiecare are o pasiune, eu am ales sa am pentru asa ceva, chiar daca este greu sa tii pasul cu tehnologia.

Asadar, ma voi lupta sa va prezint cele mai bune recomandari pentru achizitiile pe care urmeaza sa le faceti.

Yamasha Blog

In viitor sper sa avem si cativa editori care sa ne ajute sa ne dezvoltam. Momentan eu raspund la comentarii cu nickul Yamasha.

Pentru cei neinițiați: vă rog să folosiți fiecare articol în parte pentru problema pe care o aveți. În pagina aceasta nu puteți comenta. Dacă veți comenta într-o zonă nepotrivită sunt toate șansele să nu văd comentariul și să nu vă pot răspunde în timp util.