4 calitati de necontestat ale unui service laptop de incredere

Ca exista destul de multe service-uri laptopuri in Bucuresti, nu este deloc surprinzator. Aproape in fiecare casa exista cel putin un laptop, iar problemele curg doldora, indiferent daca ne referim la cele hardware sau software. Din fericire laptopurile moderne prezinte o multime de caracteristici care le fac sa fie mai fiabile.

Cu toate acestea, performantele mari si dimensiunile reduse le fac destul de vulnerabile. In plus, chiar daca se pune accent pe performanta (laptopurile sa fie cat mai puternice si cat mai aratoase) unii specialisti sunt de parere ca cele mai multe modele se fac in masa … fara prea mult accent pe calitate. De aici survin multe probleme frecvente, erori de fabricatie si defecte specifice la anumite modele.

Cand ajungeti sa va confruntati cu astfel de probleme, urmatorul pas este sa cautati un service laptop bun. Am stabilit de la inceput ca aveti de unde alege daca locuiti in capitala sau in orasele mari.

Dar haideti sa vedem impreuna care sunt calitatile care pot recomanda fidel un service laptop. Prin ce se poate diferentia un service laptop bun?

1. Un service laptop bun ofera garantie pentru reparatiile efectuate.

Pentru toate reparatiile, indiferent de natura si gravitatea lor. Garantia functioneaza si ca o asigurare a calitatii unui serviciu. Cine vrea sa ia acasa un laptop dintr-un service, dupa cateva zile sa constate ca problema revina dar sa nu poata face nimic pentru ca nu are garantie?

Nimeni. De aceea, un service laptop bun va oferi garantie pentru orice tip de reparatie efectuata. Onlaptop ofera garantie 6 luni, o perioada considerabila – pentru ca atunci cand un defect nu este solutionat asa cum trebuie, el se va re-manifesta intr-un timp scurt – cateva zile sau cateva saptamani.

2. Un service laptop bun are pe stoc anumite componente de laptop pentru a putea inlocui in timp util piesele defecte.

Daca nu are pe stoc, le poate aduce in foarte scurt timp. Colaboreaza cu furnizori buni din tara si chiar din strainatate pentru a raspunde intotdeauna clientilor in mod favorabil.

Este destul frustrant sa mergi intr-un service laptop, sa ti se spuna ca ai o problema cu placa de baza, dar mai departe ca nu poti fi ajutat pentru placa respectiva nu este de gasit sau ca trebuie sa te descurci cu comanda ei pe cont propriu.

Cand mergi intr-un service laptop bun vrei sa ai garantia ca tehnicienii aceia pot face tot ce este posibil sa te ajute. Mergi intr-un service – nu astepti sa fii trimis sa-ti comanzi componentele in alta parte, sa te informezi singur ce componente sunt compatibile, de calitate etc.

3. Un service laptop bun dispune de aparatura tehnica ultramoderna.

Degeaba exista tehnicieni buni intr-un service daca nu au la indemana aparatura potrivita pentru reparatie. Desigur, exista defecte care se pot solutiona rapid, cu inlocuire de componente.

Dar am stabilit ca vorbim despre service laptop bun, performant, care poate raspunde diferitelor cerinte ale publicului. Acest lucru inseamna si probleme dificil de diagnosticat si de reparat.

Aparatura ultramoderna este extrem de utila mai ales in ceea ce priveste reparatiile la nivel de componenta – placa de baza, placa video, cipuri, mufe (refacerea lipiturilor reci, reballing). Fara aparatura adecvata, nici nu poate fi vorba despre astfel de reparatii.

4. Tehnicieni cu experienta.

Chiar daca tehnicienii noi vin cu acel suflu nou despre care vorbeste toata lumea, in reparatii experienta este extrem de importanta. Si este usor sa ne dam seama de ce.

In practica apar intotdeauna situatii noi iar tehnicienii devin mai buni pe masura ce se confrunta cu noi provocari. Un tehnician care a mai vazut un laptop cu o problema similara cu a dumneavoastra, va sti ce are de facut. Un tehnician fara experienta tinde sa bajbaie si sa faca experimente pe laptopul dumneavoastra. Ce ati alege? Suntem siguri ca ati merge cu experienta.

Onlaptop, service onlaptop Bucuresti bifeaza excelent toate calitatile mentionate mai sus. Contactati-ne sa va convingeti si dumneavoastra.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.